Florarie in Timisoara

Arata preturile in:
Cos cumparaturi

0 buchete | 0 RON

Vineri, 19.04.2024
Pentru comenzile inregistrate astazi, dupa ora 14:00 putem realiza livrarea incepand de Luni, 22-04-2024
Program livrare flori in Timisoara

Livram flori in Timisoara si zonele invecinate, zilnic de Luni pana Vineri, exceptand sarbatorile legale, in intervalul 09:00 - 20:00. In cazuri speciale se poate livra si in afara acestui interval, dar numai cu o confirmare in prealabil.


In cat timp se efectueaza livrarea florilor ?

Livrarea de flori in Timisoara prin FlorarieInTimisoara.ro se realizeaza intr-un interval mediu minim de 2 ore de la momentul primirii comenzii si numai dupa achitarea integrala a acesteia, prin orice modalitate de plata. Livrarea florilor in localitatile si comunele invecinate se poate efectua intr-un interval mediu minim de 4 ore.

Florarie in Timisoara poate efectua livrari de flori in aceeasi zi pentru comenzile inregistrate pe site, in general, pana in ora 16:00 (ora locala).


Care este taxa de livrare?

Livrarea florilor in Timisoara prin FlorarieInTimisoara.ro este GRATUITA. Pentru livrari de flori in zonele invecinate Timisoarei, percepem o taxa de livrare de minim 24 RON (tva inclus).


Aria de livrare

Preluam comenzi de flori si le livram la orice adresa din Timisoara sau vecinatati.

De asemenea acceptam comenzi de flori pentru orice locatie, inclusiv spitale, scoli, facultati, institutii publice etc.


Persoana destinatara nu este la adresa indicata de cumparator. Ce se intampla ?

In cazul in care, la adresa indicata nu se afla persoana careia ii sunt destinate florile, vom contacta telefonic cumparatorul si destinatara pentru o noua adresa sau un alt interval orar. Daca livrarea este pentru Bucuresti, mentimen taxa de livrare gratuita si pentru a doua incercare.

Daca nu gasim nici o persoana la adresa indicata si persoana destinatara nu poate fi contactata telefonic sau persoana destinatara nu se afla in oras, comanda se anuleaza fara posibilitatea returnarii valorii partiale sau integrale.
plata online flori Timisoara